Optimer din oplevelse i Apple-supportfællesskabet

Lær, hvordan du får mest muligt ud af din oplevelse, når du deler din viden, og skaber gode forbindelser.

Hver dag i Apple-supportfællesskabet deler Apple-kunder verden over deres viden for at hjælpe andre medlemmer af fællesskabet til at få den bedste oplevelse med deres Apple-produkter og -tjenester. Gennem det unikke peer-to-peer-samarbejde kan du lære og dele nyttige tips og produktviden. For at bevare Apple-supportfællesskabet som et indbydende sted, hvor alle medlemmer føler sig trygge ved at stille og besvare spørgsmål, skal du følge retningslinjerne for fællesskabets etikette.

Tilpas din profil

Det er op til dig, hvor meget information du vil dele på din profil. Opdater din bio for at fortælle andre medlemmer, hvem du er. Lad din personlighed skinne igennem og dine præstationer og bidrag tale for sig selv. Når du deler oplysninger om dig selv og dine interesser, skaber du flere muligheder for forbindelser med andre medlemmer og kan opdage unikke kvaliteter om produkteksperter.

Engager, del og opbyg dit omdømme

Aktiv deltagelse i fællesskabet gavner andre medlemmer og kan bidrage til at opbygge dit eget omdømme. Del din tekniske ekspertise, deltag i en venskabelige diskussioner, opdag muligheder for at lære af eksperterne, og få selvtillid til at dele det, du allerede ved.

Giv et svar eller brugertip en positiv stemme for at vise påskønnelse af bidragydere, der frivilligt deler indhold af god kvalitet. Dette hjælper andre medlemmer med at finde de bedste svar hurtigere, og det kan måske motivere dem til at dele deres viden.

Når du stiger op i brugerniveau, får du fordele, der vil forbedre din oplevelse, og andre unikke, eksklusive muligheder.

Bliv inviteret til den ultimative oplevelse

Apple Community+programmet er den ultimative oplevelse for medlemmerne af Apple-supportfællesskabet. Hvert år inviterer vi en lille global gruppe af de største og bedste globale bidragsydere fra de højeste niveauer til at deltage i programmet og få adgang til særlige fordele og andre sjove overraskelser. De medlemmer, vi inviterer, er produkteksperter med en hjælpsom og positiv indstilling. Hvis du gerne vil inviteres til at deltage, skal du deltage aktivt og dele indhold af høj kvalitet, der opbygger dit omdømme, og være et forbilledligt medlem, der inspirerer andre på tværs af fællesskabet.