PCIe-kort, som du kan installere i din Mac Pro (2023)

Læs om nogle af de PCIe-kort, du kan installere i din Mac Pro.

Mac Pro fra 2023 har syv PCIe-pladser:

• To pladser til 4.-generations x16 i fuld længde med dobbelt bredde

• To pladser til 4.-generations x8 i fuld længde med dobbelt bredde

• To pladser til 4.-generations x8 i fuld længde med enkelt bredde

• En plads til 3.-generations x4 i halv længde med enkelt bredde, der er forudkonfigureret med Apple I/O-kortet

Apple Thunderbolt I/O-kortet har seks Thunderbolt 4-porte og er installeret på sin egen dedikerede plads.

Læs om, hvordan du installerer PCI-kort i din Mac Pro (2023)

I/O-kort fra Apple

Mac Pro leveres med Apple I/O-kortet forudinstalleret på plads 7, som har et 3,5 mm stik til hovedtelefoner med understøttelse af hovedtelefoner med høj impedans, to HDMI-porte og to USB-A-porte. Apple I/O-kortet kan ikke installeres på en anden plads, men det kan fjernes for i stedet at tillade installering af et andet x4 PCIe-kort med halv længde.

Apple I/O-kortet, der leveres med Mac Pro (2019), er ikke kompatibelt med Mac Pro (2023).

Grafikkort

Mac Pro er drevet af M2 Ultra-chippen, som har en GPU, der kan konfigureres med op til 76 kerner. GPU'en er integreret i M2 Ultra-chippen og understøtter ikke yderligere grafikprocessorer, f.eks. PCIe-grafikkort eller MPX-moduler. Du kan konfigurere antallet af GPU-kerner i din Mac Pro, når du køber den.

Andre PCIe-kort fra tredjeparter

Du kan installere mange forskellige PCIe-kort i din Mac Pro, såsom fiberkanalkort, fibernetværkskort, I/O-kort til video og lyd, lagringskort og Ethernet-kort. Når du har installeret et PCIe-kort, skal du kontakte kortets producent for at se, om du skal installere en driver i macOS for at få adgang til alle kortets funktioner.

PCI-kort, der bruger 32-bit Option ROM'er, er ikke kompatible med din Mac Pro.

Ekstra strøm

PCIe-pladserne på din Mac Pro leverer hver op til 75 W strøm. Mac Pro leverer også op til 300 W AUX-strøm gennem to stik med 6 ben (75 W hver) og et stik med 8 ben (150 W). Hvis dit PCIe-kort skal bruge ekstra strøm, skal du bruge Belkin Aux-strømkabelkittet.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.