Brug af Extreme Tuning i GarageBand til iOS

Extreme Tuning gør det muligt at anvende en populær tonekorrigeringseffekt på talespor på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du opnår de bedste resultater med Extreme Tuning ved at slå tonen an i GarageBand, før du anvender effekten. Du kan derefter tilføje flere effekter som ekko eller rumklang.

Indstil tonen og skalaen for en sang

Extreme Tuning bruger sangens indstillinger for tone og skala til at anvende effekten. Hvis sangens faktiske tone eller skala afviger fra indstillingen, kan effekten blive mindre udtalt, eller det kan give uønsket ændring af tonehøjden for de enkelte toner i sporet.

GarageBand-sange skifter som standard til C-nøglen.

1. På iPhone og iPod touch: Tryk på IndstillingerNo alt supplied for Image på betjeningslinjen og derefter på Sang. På iPad, iPhone 6 Plus og iPhone 7 Plus: Tryk på SangindstillingerNo alt supplied for Image på betjeningslinjen.

2. Tryk på Key (toneart).

3. Tryk på tonearten for din sang.

4. Tryk på skalaen for din sang (dur eller mol).

Få adgang til indstillingen Extreme Tuning

Extreme Tuning er optimeret til mandlige og kvindelige stemmer, men du kan anvende den som en kreativ effekt på et vilkårligt monolydspor, f.eks. en basguitar eller et andet liveinstrument.

Sådan får du adgang til indstillingen Extreme Tuning:

1. Gå til sporoversigten: Tryk på et lydområde i et lydspor for at vælge det.

2. Tryk på MikrofonNo alt supplied for Image på værktøjslinjen for at åbne indstillingerne for lydoptageren.

3. På iPhone eller iPod touch: Tryk på Navigationknappen Navigation, tryk på den aktuelle indstilling for lydoptageren (f.eks. Ren), tryk på Sjov, og tryk derefter på Extreme Tuning.

• På iPad, iPhone 6 Plus og iPhone 7 Plus: Tryk på Sjov, og tryk derefter på symbolet for Extreme Tuning.

4. Juster Til kontrol af tonehøjde og Forvrængning for at finindstille lyden.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Tilføj flere effekter

Sådan tilføjes flere effekter som Rumklang eller Ekko:

1. På iPhone og iPod touch: Tryk på IndstillingerNo alt supplied for Image og derefter på Betjeningspanel til sporNo alt supplied for Image. På iPad, iPhone 6 Plus og iPhone 7 Plus: Tryk på Betjeningspanel til sporNo alt supplied for Image.

2. Under Mastereffekter kan du justere mærkerne for Ekko og Rumklang, eller tryk på Mastereffekter for at ændre forudindstillingerne af Ekko og Rumklang.