Download af Toy Box-lydsamlingen til GarageBand til macOS

Hvis du vil downloade dyre-, transport- og stemmelydeffekterne i Toy Box-lydsamlingen, skal du downloade hele lydsamlingen til GarageBand.

Hvis du vil downloade Toy Box-lydsamlingen, skal du sikre, at din Mac med GarageBand har forbindelse til internettet.

1. Åbn GarageBand, og vælg GarageBand > Lydbibliotek > Hent alle tilgængelige lyde.

2. Klik på Fortsæt.

3. Når de nye lyde er downloadet, kan du få adgang til dem i sløjfebrowseren. Hvis du vil åbne Loopbrowser, skal du klikke på knappen LoopbrowserBilledtekst mangler på kontrollinjen. Klik på lokalmenuen Sløjfepakker, og vælg derefter Toy Box i menuen.