Hvis du bruger WebDAV til at administrere Pages-, Numbers- eller Keynote-dokumenter på iPhone eller iPad

Når du har opdateret til Pages, Numbers eller Keynote 10.0 eller en nyere version, kan du ikke længere overføre dokumenter til en WebDAV-server. Hvis du vil være sikker på ikke at miste ændringer, der ikke er blevet overført, skal du gemme eventuelle afventende overførsler på din enhed, i iCloud eller et andet sted.

Hvis du har afventende overførsler til din WebDAV-server efter at have opdateret Pages, Numbers eller Keynote, får du vist en advarsel, der spørger dig, om du vil gendanne dokumenter med afventende overførsler. Tryk på Gem en kopi for at gemme et dokument eller Gem kopier for at gemme flere dokumenter, og vælg derefter en placering på din enhed, i iCloud Drive eller et andet sted. Hvis du ikke vil gemme disse ændringer, skal du trykke på Slet (eller Slet alle for flere dokumenter).

Alle dokumenter, som du har overført til din WebDAV-server, før du opdaterede Pages, Numbers og Keynote på din enhed, er stadig tilgængelige på din WebDAV-server.