Hvis du får udført service eller udskiftet en enhed, der er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager

Læs mere om, hvordan service eller udskiftning af enheder og computere fungerer med Apple School Manager eller Apple Business Manager.

Denne artikel er tiltænkt systemadministratorer. Du kan få flere oplysninger om administration af reparationer med Apple Business Essentials i brugerhåndbogen til Apple Business Essentials.

Hvis din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV repareres eller udskiftes

Inden du indsender eller afleverer en iPhone, iPad, iPod touch eller et Apple TV til reparation, skal du ophæve tildelingen af enheden fra din MDM-server i Apple School Manager eller ophæve tildelingen af enheden fra din MDM-server i Apple Business Manager. Hvis du ikke gør dette, kan du risikere, at enheden returneres uden at være blevet repareret. Efter reparationen kan du knytte enheden til din MDM-server igen.

Hvis Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder udskifter en iPhone, iPad, iPod touch eller et Apple TV, der er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager, vises udskiftningen som regel i Apple School Manager eller Apple Business Manager inden for to timer. Du kan tildele erstatningsproduktet til din MDM-server.

Hvis din Mac repareres

Hvis din Mac er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager, forbliver den tilmeldt, når den er repareret.