Hvis du ser en meddelelse om, at en app skal opdateres, efter at have opdateret til iOS 14.5

Hvis du opdaterer til iOS 14.5, og en app viser en meddelelse om, at den skal opdateres, skal din enhedsadministrator muligvis opdatere appen.

Nogle apps skal opdateres for at kunne fungere med iOS 14.5. Hvis du åbner en app og får vist en meddelelse om, at den skal opdateres, skal du opdatere appen til den nyeste version. Hvis du ikke kan opdatere appen, og din enhed bruger apps, der er tildelt af Mobile Device Management (MDM), skal din enhedsadministrator muligvis opdatere disse apps, før du kan åbne dem på din enhed.