Begræns adgangen til kontakter på administrerede enheder

Læs mere om, hvordan du bruger Mobile Device Management (MDM) til at vælge, hvilke apps der kan få adgang til kontakter.

Denne artikel er tiltænkt systemadministratorer.

Brug MDM til at kontrollere, om ikke-administrerede apps kan få adgang til kontakter, der er tilknyttet administrerede kilder. Følgende generelle begrænsninger gælder for kontakter:

• Dokumenter fra administrerede kilder vises på ikke-administrerede destinationer

• Dokumenter fra ikke-administrerede kilder vises på administrerede destinationer

Disse begrænsninger forhindrer ikke-administrerede apps i at få adgang til kontakter fra administrerede konti og forhindrer administrerede apps i at gemme kontakter i den lokale app Kontakter.

MDM kan implementere undtagelser for disse regler for kontakter ved hjælp af følgende indstillinger:

• Tillad ikke-administrerede apps at få adgang til administrerede kontakter

• Tillad administrerede apps at gemme kontakter i den lokale app Kontakter

Ikke-administrerede destinationer

• Ikke-administrerede apps

• Ikke-administrerede kontakter og e-mailkonti

• Lokal opbevaring som f.eks. Kontakter og Noter i På min iPhone

Administrerede kilder

• Administrerede apps

• Administrerede konti

Få mere hjælp

Få mere at vide om begrænsninger i iOS og iPadOS.