Hvis dine iPhone- eller iPad-widgets nulstilles til standardindstillinger, når du har gendannet enheden fra en sikkerhedskopi

Apple har opdaget et problem, hvor widgets muligvis vender tilbage til deres standardindstillinger, når du har gendannet din iPhone eller iPad fra en sikkerhedskopi.

Dette problem påvirker kun et begrænset antal enheder:

• iPhone 13

• iPhone 13 mini

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPad (9. generation)

• iPad mini (6. generation)

Hvis du oplever dette problem, kan du tilpasse dine widgets igen på følgende måde:

1. Tryk og hold nede på en widget for at åbne menuen med hurtige handlinger.

2. Tryk på Rediger [widget name].

3. Foretag dine ændringer, og tryk derefter uden for widgetten for at afslutte redigeringen.

Hvis du ikke kan se Rediger [widget name], har den widget, du forsøger at redigere, ingen indstillinger, der kan redigeres.