Hvis du ikke kan overføre til SoundCloud fra Logic Pro eller GarageBand på din Mac

Hvis din overførsel mislykkes, kan du eksportere sangen som et arkiv og derefter overføre sangen på SoundCloud-webstedet eller med appen SoundCloud.

Overfør dit Logic Pro-projekt til SoundCloud

1. Beslut, om du vil overføre hele projektet eller kun en sektion:

• Hvis du vil overføre hele projektet, skal du sørge for, at de spor, du vil inkludere i et bounce, sendes til det primære output (Output 1-2), og at lyden ikke er slået fra for dem i Logic Pro Tracks-området eller i Mixer.

• Hvis du vil overføre en sektion af projektet, skal du indstille cyklusområdet og slå tilstanden Cycle til. Når tilstanden Cycle er slået til, vil bounce-området matche locator-placeringerne.

2. Gå til Logic Pro, vælg File > Bounce, og vælg derefter Project eller Section.

3. Angiv dine bounce-indstillinger:

• Marker afkrydsningsfeltet PCM, og kontroller, at PCM-destinationen er valgt.

• Vælg AIFF eller Wave i lokalmenuen File Format.

• Vælg 16-bit i lokalmenuen Resolution.

• Vælg 48000 i lokalmenuen Sample Rate.

• Vælg Interleaved i lokalmenuen File Type.

• Vælg andre indstillinger som Start og End-punkter og Mode.

4. Klik på OK.

5. Vælg en placering til lydarkivet, og klik derefter på Bounce.

6. Log på din SoundCloud-konto i en browser, klik på Upload på SoundCloud-webstedet, og overfør derefter dit lydarkiv.

Overfør din GarageBand-sang til SoundCloud på en Mac

1. Gå til GarageBand på din Mac, og vælg Share > Export Song to Disc.

2. Angiv dine eksportindstillinger:

• Vælg AIFF eller WAVE.

• Vælg Uncompressed 16-bit i lokalmenuen Quality.

• Hvis du kun vil eksportere den del af sangen, der er omfattet af cyklusområdet, eller kun den del af projektet, der er defineret af udvalgte områder, skal du markere afkrydsningsfeltet "Export cycle area, or length of selected regions (if Cycle is turned off)".

3. Vælg en placering til lydarkivet, og klik derefter på Export.

4. Log på din SoundCloud-konto i en browser, klik på Upload på SoundCloud-webstedet, og overfør derefter dit lydarkiv.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.