Brug dine PowerBeats Pro-øretelefoner efter service

Læs om, hvordan du bruger dine Powerbeats Pro-øretelefoner, efter at de har været til service.

Indstil dine Powerbeats Pro, efter at de har været til service eller er udskiftet

1. Sæt begge Powerbeats Pro-øretelefoner i opladningsetuiet. Lad låget være åbent.

2. Kontroller LED-statusindikatoren på etuiets forside. Den skal blinke rødt.

3. Tryk på systemknappen på indersiden af etuiet, og hold den inde i fem sekunder. Statusindikatoren bør blinke hvidt. Hvis den stadig blinker rødt, skal du slutte etuiet til en strømforsyning, lukke låget og vente 20 minutter.

4. Par dine Powerbeats Pro med din enhed.

Par dem med iPhone

1. Hold Powerbeats Pro tæt ved din oplåste iPhone, mens dine øretelefoner stadigvæk sidder i etuiet, og låget er åbent. Der vises en indstillingsanimation på din iPhone.

2. Følg vejledningen på skærmen.

Par dem med en anden enhed

1. Kontroller, at du har slået Bluetooth til på din enhed.

2. Tryk på systemknappen på dine Powerbeats Pro, og hold den inde, indtil LED-indikatoren blinker, mens dine øretelefoner stadigvæk sidder i etuiet, og låget er åbent.

3. Åbn Bluetooth-menuen på din enhed. På din Mac skal du f.eks. vælge Apple-menuen () > Systemindstillinger og derefter klikke på Bluetooth.

4. Tryk eller klik på dine Powerbeats Pro på listen over synlige Bluetooth-enheder.

© 2021 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple og Apple-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. Beats, Beats by Dr. Dre og cirkel b-logoet er varemærker/servicemærker tilhørende Beats, et Apple-datterselskab.