Sådan forhindrer du installation af Apple-betasoftware på enheder under tilsyn

Brug Apple Configurator eller Mobile Device Management (MDM) til at forhindre installation af Apple-betasoftware på enheder under tilsyn.

iOS-betasoftware er tilgængelig for brugere, der er medlem af Apple Beta Software Program.

Du kan forhindre brugere i at installere betasoftware på enheder under tilsyn gennem Apple Configurator eller en MDM-løsning.

1. I Apple Configurator skal du åbne datavinduet iOS-begrænsninger.

2. Fravælg "Tillad installation af konfigurationsprofiler (kun enheder under tilsyn)".

Hvis du bruger en tredjeparts MDM-løsning, skal du kigge efter nøglen "allowUIConfigurationProfileInstallation".

Når du indstiller denne begrænsning, kan brugere ikke installere profiler fra e-mails eller websteder. Dette inkluderer den profil, der tilmelder enheden i iOS-betasoftwareprogrammet. Det forhindrer også brugere i at aktivere betaopdateringer i Indstillinger. Du kan stadig bruge Apple Configurator eller MDM til at installere profiler på de enheder, du administrerer.