Hvis du ikke kan finde Apple Loops i Logic Pro eller GarageBand til Mac

For at løse problemer med Apple Loops skal du genindeksere Apple Loops-biblioteket.

Hvis du flytter loops fra Apple Loops-mappen til en anden placering, kan du muligvis ikke finde dine Apple Loops, eller du kan opleve andre problemer. Du kan genindeksere dit Apple Loops-bibliotek for at prøve at løse disse problemer:

1. Klik på knappen Loopbrowser på værktøjslinjen for at åbne loopbrowseren.

2. Klik på lokalmenuen øverst i loopbrowseren.

3. Rul til bunden af menuen, og vælg derefter Indekser alle loops igen.