Manglende tilføjelse af billeder fra iCloud-fotobibliotek til en Clips-video

Hvis du ikke kan føje fotos eller videoer fra dit iCloud-fotobibliotek til en video i appen Clips, eller hvis miniaturer på fanen Bibliotek vises med gråt, skal du opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 11.

Læs om, hvordan du opdaterer din iPhone, iPad eller iPod touch til den seneste version af iOS – trådløst eller via iTunes.