Skift undertekster, sprog til lyd eller lydbeskrivelser på din iPod nano

På iPod nano kan du bruge tilpassede sprog til lyd, undertekster eller closed captions. Du kan også slå lydbeskrivelser til for at få scener i videoer beskrevet.

Skift sprog til undertekster og lyd

1. Tryk på skærmen, mens du ser en video, for at få vist betjeningspanelet.

2. Tryk på knappen Medievalg symbolet Talebobler for at åbne menuen Lyd og undertekster.

3. Vælg det sprog eller de undertekster, du vil bruge.

Hvis du ikke kan se muligheden for at vælge TH, eller hvis du gerne vil slå CC eller TH til som standard, skal du gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Undertekster & billedtekster. Du kan også tilpasse closed captions og undertekster fra denne skærm.

Slå lydbeskrivelser til

Hvis der er lydbeskrivelser i den video, du ser, kan du finde dem i menuen Lyd og undertekster:

1. Tryk på skærmen i appen Videoer, mens du ser en video, for at få vist betjeningspanelet.

2. Tryk på knappen Medievalg Intet alternativ til billede for at åbne menuen Lyd og undertekster.

3. Tryk på det andet spor på det sprog, du vil bruge. Lydbeskrivelsessporet fremhæves ikke specifikt.