Om Xsan i macOS Server 5.11.1 og macOS Server 5.12

Xsan-kommandolinjeværktøjerne til administration er indbygget i macOS Big Sur og nyere, og du har derfor ikke længere brug for macOS Server for at kunne oprette og administrere Xsan-lagringsnetværk.

Hvis du vil oprette og administrere Xsan-lagringsnetværk, kan du bruge kommandolinjeværktøjet xsanctl, som er indbygget i macOS Big Sur og nyere. Det understøtter de nyeste Xsan-funktioner og er kompatibelt med Quantum StorNext 7. Hvis du vil have flere oplysninger om dette værktøj, skal du skrive man xsanctl i Terminal.

I macOS Server 5.11.1 er Xsan-konfigurationsgrænsefladen skjult i nye installationer af macOS Server, men den virker fortsat som normalt for opgraderingsinstalleringer.

Xsan-konfigurationsgrænsefladen er blevet fjernet fra macOS Server 5.12. Hvis du vil læse mere om migrering til de nye værktøjer, skal du se Xsan Management Guide (PDF).