iOS 14.4.1 og iPadOS 14.4.1 er ikke tilgængelige for udsat softwareopdatering

Apple anbefaler, at du opdaterer til iOS 14.4.2 og iPadOS 14.4.2 eller nyere.

Denne artikel er tiltænkt netværksadministratorer.

Forskellen mellem 14.4.1 og 14.4.2 er en rettelse til Webkit-sårbarheden CVE-2021-1879. Administratorer kan indstille udsættelsen af softwareopdateringen, så brugerne kan installere 14.4.2, som blev udgivet den 26. marts 2021, eller installere en bestemt OS-version ved hjælp af kommandoen Schedule OS Update (Planlæg OS-opdatering). Kontakt MDM-udbyderen for at få vejledning i at indstille udsættelsen eller sende denne kommando.