Hvis GarageBand til Mac 6.0.5 på macOS High Sierra ikke åbnes

Det kan tage op til 10 minutter, før GarageBand til Mac 6.0.5 åbnes, efter at du har opgraderet din Mac til macOS High Sierra.

Det sker kun første gang, du åbner GarageBand efter at have opgraderet til macOS High Sierra.

Du kan opdatere til den nyeste version af GarageBand for at undgå dette problem. Du kan downloade den nyeste version gratis fra App Store.