Brug Radeon Pro W6600X MPX-modulet på Mac Pro (2019)

Læs mere om de mange forskellige skærmopsætninger, der kan bruges med dit Radeon Pro W6600X MPX-modul på Mac Pro (2019).

Radeon Pro W6600X MPX-modulet indeholder en AMD Radeon Pro W6600X grafikprocessor (GPU) med 8 GB GDDR6-hukommelse og to HDMI-porte. Når du bruger et Radeon Pro W6600X med Mac Pro, kan du slutte flere skærme til din Mac Pro via Thunderbolt 3-portene øverst* og på bagsiden af din Mac Pro.

Hvis du bruger Boot Camp og installerer et tredjepartsgrafikkort fra AMD, kan du være nødt til at bruge andre AMD-drivere i Windows.

Tilslut skærme ved hjælp af Radeon Pro W6600X

Du kan tilslutte op til 5 skærme ved hjælp af Thunderbolt-portene på din Mac og HDMI-portene på dit MPX-modul.

Hvis du slutter en skærm til HDMI-porten

Hvis du tilslutter en 4K-skærm med en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz til venstre HDMI-port på MPX-modulet, kan du tilslutte op til fire ekstra skærme i disse konfigurationer:

• To Pro Display XDR-skærme med en opløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz, der er tilsluttet Thunderbolt 3-portene på din Mac. Slut den ene skærm til en Thunderbolt 3-port øverst* på din Mac, og slut den anden skærm til en Thunderbolt 3-port på bagsiden (Apple I/O-kort) af din Mac.

• To 5K-skærme med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz, der er tilsluttet Thunderbolt 3-portene på din Mac. Slut den ene skærm til en Thunderbolt 3-port øverst* på din Mac, og slut den anden skærm til en Thunderbolt 3-port på bagsiden (Apple I/O-kort) af din Mac.

• Fire 4K-skærme med en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz, der er tilsluttet via Thunderbolt 3.

Hvis du slutter to skærme til HDMI-portene

Hvis du tilslutter to 4K-skærme med en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz til begge HDMI-porte på MPX-modulet, kan du tilslutte op til to ekstra skærme i disse konfigurationer:

• En Pro Display XDR-skærm med en opløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz, der er tilsluttet Thunderbolt 3-portene på din Mac. Slut skærmen til en af Thunderbolt 3-portene på din Mac.

• En 5K-skærm med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz, der er tilsluttet via Thunderbolt 3. Slut skærmen til en af Thunderbolt 3-portene på din Mac.

• To 4K-skærme med en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz, der er tilsluttet via Thunderbolt 3. Slut den ene 4K-skærm til en Thunderbolt 3-port øverst* på din Mac, og slut den anden 4K-skærm til en Thunderbolt 3-port på bagsiden (Apple I/O-kort) af din Mac.

Læs mere

* På rackmonterede modeller er der to Thunderbolt 3-porte på forsiden af Mac Pro.