GarageBand '09: Ingen lyd fra guitar, når der spilles lektioner

Sommetider kan du muligvis ikke høre din guitar, når du spiller med på en lektion i GarageBand '09.

Hvis du ikke kan høre din elektriske guitar, når du spiller med på guitarlektionerne, skal du kontrollere din opsætning for at bekræfte, at alt er tilsluttet korrekt.

1. I lektionsvinduet skal du klikke på Indstilling i øverste højre hjørne.

2. I menuen "Min enhed til lyd ind" skal du vælge Guitar, hvis din elektriske guitar er tilsluttet den indbyggede linjeindgang i computeren. Hvis den er tilsluttet en ekstern lydgrænseflade, skal du vælge Ekstern guitar.

• Bemærk: For at spille med på lektionerne skal guitaren være tilsluttet den første indgang i lydgrænsefladen.

3. Når du har kontrolleret guitarindgangen, skal du kontrollere, at "Overvågning til" er valgt i menuen "Min enhed til lyd ind".