Slut USB 2.0-enheder til Thunderbolt 3-porte (USB-C) via serieforbindelse

Brug et mellemstik til at slutte din USB 2.0-enhed direkte til din Mac-computers Thunderbolt 3-port (USB-C) for at undgå problemer med dataoverførslen.

Når du slutter en USB 2.0-enhed til en Mac-computer med Thunderbolt 3-porte (USB-C), er det bedst at slutte enheden direkte til Mac-computeren ved hjælp af et af disse Apple-mellemstik:

Du bør undgå at slutte en USB 2.0-enhed til en anden enhed, der er tilsluttet direkte til computerens Thunderbolt 3-port (USB-C). Denne serieforbindelseskonfiguration kan forårsage problemer med dataoverførslen mellem Mac-computeren og USB 2.0-enheden.