Brug af din iPod efter service

Oplysninger om, hvordan du bruger din iPod, efter at den har været til service.

Den del eller det produkt, der har været til service, er dækket af en servicegaranti på 90 dage eller den resterende del af den oprindelige garantiperiode for dit produkt eller din AppleCare-aftale, alt efter hvad der giver den længste dækning. Dit servicerede eller udskiftede produkt er også omfattet af forbrugerlovgivningen, hvor dette er relevant.

Hvis du bruger en iPod touch, der har været til service eller er blevet udskiftet:

1. Gendan din iPod fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi.

2. Slå Find min iPhone til.

3. Indstil din iPod touch.

© 2021 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet, iPod og iTunes er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. Andre produkt- og virksomhedsnavne, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.