Brug af din HomePod efter service

Sådan bruger du din HomePod, efter at den har været til service.

1. Hvis din HomePod blev erstattet, skal du notere dig serienummeret på din nye HomePod. Den del eller det produkt, du har haft til service, er dækket af en servicegaranti på 90 dage, den resterende periode af din HomePods et-årige begrænsede garanti eller en AppleCare-aftale, alt efter hvad der giver den længste dækning. Dit servicerede eller udskiftede produkt er også omfattet af forbrugerlovgivningen, hvor dette er relevant.

2. Indstil og brug din HomePod.

© 2021 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet og HomePod er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder.