Brug VoiceOver med punktdisplay i et RTT-telefonopkald (Real-Time Text)

Få mere at vide om, hvordan du læser og besvarer et RTT-telefonopkald (Real-Time Text), når du bruger et punktdisplay med VoiceOver, der kan opdateres.

Kontroller beskedstatus

VoiceOver bruger de første tre celler på et punktdisplay til at give oplysninger om beskedstatus.

• Hvis alle punkter er tomme ("⠀"), betyder det, at der ikke er nogen ulæste beskeder.

• Hvis punkt 2,3,5,6 ("⠶") blinker samtidigt, betyder det, at der er modtaget en besked, som venter på dit svar.

• Hvis punkt 2,3,5,6 ("⠶") blinker skiftevis med uret (2,5,6,3), betyder det, at en anden RTT-bruger skriver.

Skifte mellem din kladde og indgående beskeder

Hvis du vil skifte punktdisplayet mellem din egen kladde og en anden deltagers besked, skal du trykke på ruteknappen over cellen med RTT-status.

Sådan tildeler du denne kommando til en anden knap eller kommandoakkord på punktdisplayet:

1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > VoiceOver > Kommandoer.

2. Vælg dit punktdisplay under Brailleenheder.

3. Vælg Næste TTY-besked eller Forrige TTY-besked for at ændre kommandoen.

Hvis dit punktdisplay er indstillet til at vise en anden deltagers indgående besked, opdateres punktskriftscellerne i realtid, så de viser den tekst, deltageren skriver.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.