GarageBand til iOS (v2.0): Sådan vælges Inter-App Audio-apps

Med Inter-App Audio i GarageBand kan du indsætte og optage lydsekvenser fra musikapps fra andre producenter direkte i en GarageBand-sang.

Der er kun mulighed for at bruge Inter-App Audio, hvis der er installeret mindst en anden Inter-App Audio-app på enheden. En Inter-App Audio-app vælges ved at åbne instrumentvælgeren og trykke på Inter-App Audio Apps: