Om understøttelse af funktioner i Keynote-præsentationer i iBooks Author

Når du føjer Keynote-præsentationer til bøger, som du har oprettet i iBooks Author, fungerer nogle funktioner anderledes.

Du kan trække og slippe et Keynote-arkiv ind i en Keynote-widget i iBooks Author.

Overgange og byg

Når du importerer et præsentationsarkiv fra Keynote til Mac 6.0 eller en nyere version, understøttes alle overgange og byg undtagen følgende:

• Tegn kontur

• Overgangen Gnist

• Overgangen Flimren

• Tegn kontur og udfyld

• Stregtegning

• 3D-effekter

Ikke-understøttede overgange og byg erstattes med Opløs.

Interaktive diagrammer

Interaktive diagrammer fra Keynote 6.0 og nyere versioner understøttes ikke. Det anbefales ikke at bruge disse diagrammer i Keynote-arkiver, som skal bruges i iBooks Author.

Om selvafspillende og optagne præsentationer

Selvafspillende præsentationer og optagne præsentationer med indtaling fungerer muligvis ikke som normalt. Læserne kan afspille og gå videre i præsentationen manuelt, men optaget indtaling og timing kører ikke.

Hvis du sælger bøger i Book Store i Apple Books og vælger at anvende DRM-beskyttelse (Digital Rights Management) i din bog, beskyttes video og lyd, der inkluderes i en Keynote-widget, med DRM, når læsere downloader din bog.

"Afspilles på siden" og "Afspilles automatisk"

Med iBooks Author 2.2 og nyere versioner kan du afspille din Keynote-præsentation direkte på siden i stedet for i fuld skærm. Når du vælger denne indstilling, kan læsere interagere med widgets direkte på siden. Du kan også indstille præsentationerne til at afspilles automatisk, når læseren slår op på den pågældende side.

Disse indstillinger kan vælges i Info om widget.

Læs mere

• Du behøver ikke bruge Keynote, hvis du vil føje medier til din bog. I stedet kan du bruge en mediewidget eller trække medier direkte over på en side i din bog. Her kan du se, hvordan man føjer mediearkiver til iBooks Author.

• Hvis du laver en bog til en Mac-computer eller en iPad med Retina-skærm, skal lysbilledstørrelsen i Keynote indstilles til 2048 x 1536. Hvis du laver en bog til en iPad uden Retina-skærm, skal standardstørrelsen for lysbilleder i Keynote bruges (1024 x 768). Få hjælp til at optimere din bog til forskellige enheder.