GarageBand til iOS: Mikrofon genkendes ikke af iPod touch (3. generation)

Hvis du tilslutter en mikrofon, f.eks. iPhone Stereo Headset, Apple Earphones med fjernbetjening og mikrofon, IK Multimedia iRig eller Blue Mikey, mens GarageBand til iOS kører, genkendes mikrofonen muligvis ikke. Det kan ske med iPod touch (3. generation).

Problemet løses ved at trykke på knappen Hjem. Tryk derefter på GarageBand-symbolet for at åbne programmet igen.

Kontakt producenten for at få flere oplysninger.