Hvis symbolerne på låseskærmen er forstørrede på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis symbolerne på din låseskærm virker for store eller forstørrede i forhold til skærmområdet, kan det skyldes, at Zoom er slået til på din enhed. Læs mere om, hvordan du slår Zoom fra.

Du kan slå Zoom fra i Indstillinger på din enhed

En iPhone, der viser låseskærmen med zoomfunktionen slået til

Hvis du ikke kan åbne Indstillinger, fordi symbolerne på låseskærmen er forstørrede, skal du trykke to gange med tre fingre på skærmen for at zoome ud.

En iPhone, der viser tilgængelighedsindstillinger for Zoom

Sådan slår du Zoom fra:

1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Zoom.

2. Tryk for at slå Zoom fra.

Slå Zoom fra i Finder eller iTunes

Du kan også bruge Finder eller iTunes til at slå Zoom fra:

1. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til en computer.

2. På en Mac med macOS Catalina eller en nyere version: Åbn et Finder-vindue. På en Mac med macOS Mojave eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes.

3. Vælg din enhed, når den vises i Finder eller iTunes.

4. Klik på Konfigurer tilgængelighed.

Et Finder-vindue, der viser mulighederne for at konfigurere tilgængelighed med en tilsluttet iPhone
  5. Hvis du vil slå Zoom fra, skal du fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Zoom.

Et Finder-vindue, der viser mulighederne for at slå Zoom til eller fra med en tilsluttet iPhone
  6. Klik på OK.