Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Tilføj manglende brødtekstfelter i iBooks Author

Hvis du har fjernet brødtekstfelterne i iBooks Author, kan du bruge layoutet igen eller tilføje et nyt tekstfelt.

Hvis brødtekstfeltet mangler på en side, kan du bruge layoutet igen på det kapitel eller det afsnit, som du arbejder på.

1. Kontroller, at der vises miniaturer af sider. Hvis de er skjult, skal du gå til Oversigt > Miniaturer af sider.

2. Tryk på Control, og hold den nede, mens du klikker på miniaturebilledet (eller højreklikker på miniaturebilledet) af siden, og vælg Brug layout på kapitel igen, Brug layout på sektion igen eller Brug layout på side igen.

Hvis brødtekstfeltet mangler i layoutet, kan du tilføje et nyt tekstfelt.

1. Gå til Oversigt > Vis layout.

2. Vælg layoutet for den side, som du arbejder på.

3. Klik på Tekstfelt, og tilpas feltets størrelse med håndtagene. Du kan ændre brødtekstens udseende ved at tilpasse indstillingerne med Info om layout og Info om tekst.

4. Gå til Info om layout, vælg "Kan redigere sider med dette layout", og vælg derefter "brødtekst" i menuen Mærke.

5. Hvis du vil bruge layoutet på din side, skal du trykke på tasten Control og holde den nede, mens du klikker på miniaturebilledet (eller højreklikker på miniaturen) og vælge Anvend layout igen.