Brug Apple School Manager og Profile Manager til tildeling af Volume Store-indhold

Når du opgraderer fra Apples iværksætterprogrammer, bruger Apple School Manager administrerede Apple-id'er til at tildele indhold med Profile Manager i macOS Server. Læs om forskellen på denne metode og den måde, som facilitatorer (administratorer) i Apples iværksætterprogrammer tildeler indhold på i Apples iværksætterprogrammer.

Når du tildeler apps og bøger med administrerede Apple-id'er, har din organisation mere kontrol over administration, tildeling og tilbageholdelse af Volume Store-indhold.

Når du opgraderer, kan din organisation bruge forskellige roller i Apple School Manager. Disse nye roller giver dig mulighed for at tildele Volume Store-indhold med servicekoder i programmet for mængdekøb. Blandt disse nye roller er Administrator, Lokali­tets­ansvar­lig og Ind­holds­ansvar­lig.

Hvis der er personer på din skole, der har Program for mængdekøb-konti, men ikke er en del af Apple School Manager-organisationen, kan du læse mere om, hvordan du inviterer dem.

Tildel apps og bøger

Med Apple School Manager kan du tildele apps og bøger til enheder, enhedsgrupper, brugere og brugergrupper. Når du tildeler til brugere eller brugergrupper, skal de være del af en Apple School Manager-organisation i Profile Manager.

Find ud af, hvilken metode du skal bruge til at tildele apps og bøger i din organisation, ved hjælp af disse retningslinjer.

Opgavetype

Slutbruger

Administrator for Program for mængdekøb i Apples iværksætterprogrammer

Administreret Apple-id

Brugertildeling

Administreret Apple‑id1

Brugertildeling

Personligt Apple-id

Enhedstildeling2

Enheder, der kører iOS 9, OS X El Capitan eller senere versioner

1Begge administrerede Apple‑id'er skal være knyttet til den samme organisation i Apple School Manager.

2Enhedstildeling er kun tilgængelig for apps.

Systemkrav

Administreret distribution kræver som minimum iOS 7 eller OS X Mavericks v10.9. Hvis du vil tildele enhedsbaserede apps, skal du have iOS 9, OS X El Capitan eller en nyere version.

Hvis du vil bruge andre Mobile Device Management-løsninger til at tildele indhold i Apple School Manager, skal du undersøge mulighederne hos din udbyder.