Administration af personlige anbefalinger

Apple bruger oplysninger, f.eks. dine downloads og køb, til at give personlige anbefalinger i iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Du kan slå personlige anbefalinger fra i Indstillinger på en iPhone, iPad eller iPod touch.

Apple giver Personlige anbefalinger i iTunes Store, App Store og iBooks Store, så du kan finde nyt indhold. Anbefalingerne er baseret på oplysninger om dine downloads, køb og dit onlinebrug af iTunes, App Store og iBooks.

Hvis du ikke vil have tilpassede anbefalinger, kan du slå dem fra på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. På din iOS-enhed kan du gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.

2. Tryk på dit Apple-id. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du trykke på Log ind og indtaste det Apple-id og den adgangskode, du bruger til at foretage køb i iTunes Store.

3. Tryk på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.

ios11-iphone7-indstillinger-apple-id-itunes-app-store-vis-apple-id
  4. Tryk på Personlige anbefalinger for at slå dem fra.

ios11-iphone7-indstillinger-itunes-app-store-vis-apple-id-personlige-anbefalinger-fra

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.