Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Mac Mini (ultimo 2012 og senere): Vækker ikke skærmen efter vågeblus

Når du vækker din Mac mini (ultimo 2012 eller senere) fra Sikkert vågeblus, bemærker du måske, at vågeblusindikatoren tænder, og systemet bliver vækket, men det gør skærmen ikke. Dette kan skyldes, at FileVault er aktiveret.

For at omgå dette problem kan du indtaste din adgangskode, også selvom skærmen er slukket. Tryk derefter på Enter. Du bliver logget ind, og skærmen bliver vækket fra vågeblus.