Brug kommandolinjeværktøjet systemsetup i macOS Catalina 10.15

Læs mere om ændringerne af kommandoen systemsetup i macOS Catalina 10.15 og nyere versioner.

Denne artikel er tiltænkt systemadministratorer.

Hvis du vil bruge kommandoen systemsetup med mærket -setremotelogin eller mærket -setremoteappleevents i macOS Catalina 10.15 eller nyere, skal du først give den overordnede proces fuld adgang til disk. Du kan give fuld adgang til disk manuelt eller ved hjælp af Mobile Device Management (MDM):

• Sådan giver du fuld adgang til disk manuelt: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Sikkerhed & anonymitet, og vælg derefter fanen Anonymitet. Rul ned, klik på Fuld adgang til disk, og tilføj derefter den overordnede proces.

• Brug MDM: Brug payloaden PrivacyPreferencesPolicyControl. Læs mere

Se hovedsiden for systemsetup(8) for yderligere oplysninger om brug.