Brug udvidelser til arbejdsgange i Final Cut Pro

Udvid dine arbejdsgange med effektive tredjepartsapps, der integreres direkte i Final Cut Pro-grænsefladen på Mac-computeren.

Du kan bruge en udvidelse til arbejdsgange fra en anden producent til at udvide funktionerne i Final Cut Pro – dvs. at du arbejder med en applikation fra en anden producent direkte i Final Cut Pro-grænsefladen. Workflow-udvidelser omfatter værktøjer til samarbejde som Frame.io, til mediearkiver som Shutterstock, til transskribering og tekstning som <a href="https://blog.simonsays.ai/faq-simon-says-extension-for-final-cut-pro-x-fbd9c49f2cc8">Simon Says</a><a href="https://blog.simonsays.ai/faq-simon-says-extension-for-final-cut-pro-x-fbd9c49f2cc8">Simon Says</a><a href="https://blog.simonsays.ai/faq-simon-says-extension-for-final-cut-pro-x-fbd9c49f2cc8">Simon Says</a><a href="https://blog.simonsays.ai/faq-simon-says-extension-for-final-cut-pro-x-fbd9c49f2cc8">Simon Says</a><a href="https://blog.simonsays.ai/faq-simon-says-extension-for-final-cut-pro-x-fbd9c49f2cc8">Simon Says</a><a href="https://blog.simonsays.ai/faq-simon-says-extension-for-final-cut-pro-x-fbd9c49f2cc8">Simon Says</a>

Knappen Udvidelser Hvis du kun har installeret én udvidelse, vises udvidelsesvinduet med det samme. Hvis du har installeret flere udvidelser, skal du først vælge den udvidelse, du vil bruge, i den viste menu. Klik på knappen Udvidelser igen for at lukke vinduet.

Hvis du har brug for oplysninger om, hvordan en udvidelse skal bruges, kan du læse den dokumentation, der fulgte med udvidelsen. Hvis du har brug for teknisk support, skal du kontakte udvikleren af udvidelsen.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.