Brug Højt energiforbrug på din 14" eller 16" MacBook Pro

Højt energiforbrug maksimerer ydeevnen under intensive vedvarende arbejdsbelastninger såsom 8K-farvejustering.

Du kan bruge Højt energiforbrug på 14" MacBook Pro-modeller med M3 Max og 16" MacBook Pro-modeller med M1, M2 eller M3 Max.

Som standard er din Mac indstillet til automatisk tilstand for at balancere energiforbruget og ydeevnen. Energibesparende funktion reducerer energiforbruget for at forlænge batteriets levetid.

Højt energiforbrug kan forbedre ydeevnen under grafiktunge arbejdsgange, såsom 8K-farvejustering med ProRes 4444 og 8K DNxHR-video. I apps til videoredigering og 3D kan du opleve jævnere afspilning og hurtigere eksport, når Højt energiforbrug er slået til.

Når Højt energiforbrug er slået til, kan blæseren køre med en højere hastighed, og du kan høre yderligere blæserstøj. Højt energiforbrug kan bruges, uanset om din Mac er tilsluttet strøm eller ej.

Sådan slår du Højt energiforbrug til

Du kan indstille forskellige energitilstande, til når din Mac er på batteri eller har tilsluttet strømforsyningen. Du kan f.eks. vælge kun at aktivere Højt energiforbrug, når din Mac er tilsluttet strømforsyningen.

Til macOS Ventura eller nyere:

1. Vælg Apple-menuen  Systemindstillinger, og klik på Batteri.

2. Vælg Højt energiforbrug fra lokalmenuen "På batteri" eller "Når strømforsyning bruges" under Energitilstand.

macos-ventura-system-settings-battery-energy-mode-on-battery-high-power

I macOS Monterey eller tidligere versioner:

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik på Batteri.

2. Klik på Batteri eller Strømforsyning i indholdsoversigten, og vælg derefter Højt energiforbrug i lokalmenuen Energitilstand.

macos-ventura-system-settings-battery-energy-mode-on-battery-high-power

Sådan ser du, om Højt energiforbrug er slået til

Hvis du vil se, om Højt energiforbrug er slået til, skal du klikke på batterisymbolet i menulinjen for at se batteristatusmenuen.

macos-ventura-menu-bar-battery-power-source-power-adapter-high-power-mode-on

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.