Sådan downloader du appen Flyt til iOS, når du ikke kan bruge Google Play

Hvis du ikke har adgang til Google Play Butik, kan du downloade appen Flyt til iOS direkte.

Download Flyt til iOS APK

Følg disse trin på din Android-enhed:

1. Download Flyt til iOS-installationsprogrammet:

2. Brug enhedens filbrowser* til at finde Flyt til iOS-installationsprogrammet, hvis filnavn slutter på .apk. På mange enheder finder du denne .apk-fil i mappen Downloads.

3. Tryk på filen for at installere den.

4. Hvis der vises en advarsel, om at du skal ændre dine sikkerhedsindstillinger for at kunne installere fra ukendte kilder, skal du følge trinene på skærmen. Når du har ændret dine indstillinger, skal du muligvis trykke på en tilbageknap for at vende tilbage til filbrowseren. Derefter kan du installere .apk-filen.

Nu kan du bruge appen Flyt til iOS.

Tidligere versioner af Flyt til iOS

Hvis din Android-enhed bruger Android 5.0 eller en tidligere version, skal du bruge den relevante tidligere version af Flyt til iOS på din Android-enhed:

På det kinesiske fastland kan du også downloade appen Flyt til iOS fra disse appbutikker:

* Hvis du ikke har en stifinder til filsystemet, kan du søge efter en i en appbutik til Android-apps.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.