Brug Kort på din iPhone til at finde din parkerede bils placering

På en iPhone 6 eller en nyere model med iOS 10 eller en nyere version kan Kort anbringe en markør for parkeret bil, når du afbryder forbindelsen mellem din iPhone og bilens Bluetooth- eller CarPlay-system.

Før du begynder

• Slå Lokalitetstjenester til: Tryk på Anonymitet og sikkerhed > Lokalitetstjenester i appen Indstillinger. Slå derefter Lokalitetstjenester til.

• Slå Væsentlige lokaliteter til: I appen Indstillinger skal du trykke på Anonymitet og sikkerhed > Lokalitetstjenester > Systemtjenester. Slå derefter Væsentlige lokaliteter til.

Aktiver Vis parkeret lokalitet i Kort

1. Tryk på Kort i appen Indstillinger.

2. Rul til Vis parkeret lokalitet, og slå funktionen til.

Slå Vis parkeret lokalitet til på siden Kort i appen Indstillinger.

Modtag meddelelser om din parkerede bil

1. Tryk på Notifikationer i appen Indstillinger.

2. Tryk på Kort.

3. Slå Tillad notifikationer til, og vælg den type advarsler, du vil modtage.

Få vejvisning til din parkerede bil

• Søg efter Parkeret bil i Maps. Vælg Parkeret bil fra resultaterne for at se placeringen, redigere placeringen eller tilføje noter. Tryk på Vejvisning for derefter at dirigere til din bil.

• Tryk på søgefeltet på hjemmeskærmen. Tryk på Parkeret bil under Siri-forslagene for at få vejvisning til din bil.

Du skal slå Bluetooth til og bruge Kort på iPhone 6 eller en nyere model med iOS 10 eller en nyere version for at bruge Vis parkeret lokalitet. Kort anbringer en markør for parkeret bil, når du kobler din iPhone fra bilens Bluetooth- eller CarPlay-system og forlader bilen.