Nyheder til virksomheder i macOS Ventura

Læs mere om det virksomhedsindhold, som Apple har udgivet til macOS Ventura.

macOS-opdateringer forbedrer stabiliteten, ydeevnen eller kompatibiliteten af din enhed og anbefales til alle brugere. Enhedsadministratorer kan administrere softwareopdateringer med en MDM-løsning (Mobile Device Management).

Få flere oplysninger om generelle forbedringer ved at læse om nyheder i opdateringer til macOS Ventura.

Hvis du vil have oplysninger om sikkerhedsindholdet i disse opdateringer, kan du læse om Apple-sikkerhedsopdateringer.

macOS Ventura 13.6.4

Aktivering af Xsan-diskenheder mislykkes ikke længere automatisk.

macOS Ventura 13.6.2

MacBook Pro 14"- og 16"-computere med Apple Silicon åbner ikke længere på en sort skærm eller med et udråbstegn i en cirkel, efter at standardopdateringsfrekvensen for den indbyggede skærm er ændret.

macOS Ventura 13.6.1

Mac-computere med Intel-processorer bruger ikke længere indstillingerne for Automatisk opdatering til softwareopdateringer, der er forsinket af MDM.

macOS Ventura 13.5

• Netværksforbindelsen er mere pålidelig, når du bruger den indbyggede firewall.

• Softwareopdateringer giver ikke fejlen "Det grundlæggende build er ikke kompatibelt med denne installeringsmetode", når en softwareopdateringsforsinkelse er konfigureret af MDM.

• Begrænsning af softwareopdateringer til administratorbrugere får ikke softwareopdateringer fra MDM til at mislykkes.

• Tilgængelige softwareopdateringer findes mere pålideligt.

macOS Ventura 13.4

• Du kan nu logge på med dit Apple-id i Softwareopdatering for at installere betaopdateringer. Find flere oplysninger i dokumentationen om AppleSeed for IT.

• Safari indstiller nu netværkstrafikklasse baseret på WebRTC-prioritetsegenskaben.

• Arkiver åbner ikke længere, efter du har flyttet dem til eller omdøbt dem i en netværksmappe.

• Løser et problem, hvor HDMI-output til visse typer konferencerumshardware ikke viste nogen video.

• Login med Active Directory-mobilkonti holder ikke længere op med at reagere efter FileVault-oplåsning, når netværket er offline.

macOS Ventura 13.3

• MDM kan anmode om modelnummeret på Mac-computere med Apple Silicon.

• Som standard prioriteres profilbaserede Wi-Fi-netværk med automatisk forbindelse over netværk med manuel forbindelse.

• Platform SSO understøtter WS-Trust-godkendelse for en anden identitetsudbyder.

• Sikkerhed til tilbehør omfatter nu SD-kort.

• Løser et problem, der medførte, at scanning efter softwareopdateringer ikke returnerede resultater, når der blev startet samtidige scanninger.

• Mac-computere, der er tilmeldt MDM, starter ikke længere i gendannelsesfunktion periodisk efter en softwareopdatering.

• Løser et problem, hvor MDM-lås på en Mac med Apple T2-sikkerhedschippen kunne omgås.

• Løser et problem, hvor brug af Cisco AnyConnect kunne medføre højt CPU-forbrug.

• Eksport af videoarkiver til en Xsan-diskenhed forårsager ikke længere en uventet genstart.

macOS Ventura 13.2

• MDM kan nu begrænse og installere hurtige sikkerhedssvar.

• Kommandoen profiles renew kan nu gennemføres for en tilmeldingsprofil, når CheckInURL ændres.

• Løser et problem, hvor macOS-gendannelse ikke reagerer efter valg af sprog.

• Løser et problem, hvor Systemindstillinger vil bede om at opdatere indstillinger for Apple-id, når der ikke er logget på noget Apple-id.

• Webloc-filer åbnes nu automatisk i standardwebbrowseren.

macOS Ventura 13.1

• Overvågede Mac-computere, der har macOS Monterey 12.3 eller nyere, kan opgradere til macOS Ventura 13.1 uden behov for at køre en komplet installationsapp eller godkende som administrator.

• macOS understøtter nu ACME-certifikatet MDM-payload.

• Indstillinger for netværksplacering kan tilgås fra Systemindstillinger.

• MDM kan nu angive domæner, hvor sporing på tværs af websteder er tilladt i Safari.

• Indeholder forbedringer til styring og visning af login-emner i Systemindstillinger.

• Inkluderer forbedringer af pålideligheden ved brug af DHCPv6.

• Løser et problem, hvor netværket indimellem ikke reagerede i tætte Wi-Fi-miljøer.

• Løser et problem, hvor printere blev fjernet efter en softwareopdatering.

• Løser et problem, hvor Rosetta 2 blev fjernet efter en softwareopdatering.

macOS Ventura 13.0

macOS Ventura indeholder nye funktioner såsom understøttelse af deklarativ enhedsadministration, obligatorisk internetadgang i Indstillingsassistent og Platform SSO.

Enhedshåndtering

• macOS understøtter nu deklarativ enhedsadministration for alle tilmeldingstyper.

• Mac-computere, der er registreret hos en organisation, skal oprette forbindelse til et netværk i Indstillingsassistent efter at være blevet slettet eller nulstillet.

• Med Platform SSO kan identitetsudbydere bygge SSO-udvidelser, der udvides til macOS-loginvinduet.

• Overførselsassistent på en Mac, der er tilmeldt MDM, deaktiverer automatisk overførslen af system- og netværksindstillinger for at undgå administrationskonflikter.

• Mac-computere kan reagere på softwareopdateringskommandoer, mens de er på vågeblus eller i Power Nap-tilstand.

• MDM kan administrere muligheden for at deaktivere Login- og Baggrundsemner via Systemindstillinger og reducere antallet af notifikationer.

• MDM-indstillinger er tilgængelige til at begrænse Bluetooth-modifikation, manuel profilinstallation, Universel betjening og Sikkerhed til tilbehør.

• SystemPreferences-data er udfaset, men eksisterende nøgler og den nye DisabledSystemSettings-nøgle vil fortsat deaktivere tilsvarende ruder i Systemindstillinger i macOS Ventura. I en fremtidig version af macOS vil disse data dog ikke længere blive understøttet.

Fejlrettelser og andre forbedringer

• Forbedrer pålideligheden af notifikationer om og planlægning af InstallLater-softwareopdatering.

• Løser et problem, hvor Wi-Fi-menuen ikke var tilgængelig på aktiveringsskærmen efter Slet alt indhold og alle indstillinger.

• Løser et problem, hvor en softwareopdatering blev startet, men ikke blev downloadet.

• Løser et problem, hvor softwareupdate ikke kunne køres af launchd.

• Løser et problem, hvor softwareupdate --install resulterede i en uventet genstart.

• Løser et problem, hvor PPPC-data til tilgængelighed og AppleEvents ikke undertrykte meddelelser om brugergodkendelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.