Nyheder til virksomheder i iPadOS 16

Læs mere om det virksomhedsindhold, som Apple har frigivet til iPadOS 16.

Opdateringer til iPadOS 16 forbedrer stabiliteten, ydeevnen eller kompatibiliteten af din enhed og anbefales til alle brugere. Enhedsadministratorer kan administrere softwareopdateringer ved hjælp af en MDM-løsning.

Få flere oplysninger om generelle forbedringer ved at læse om iPadOS 16-opdateringer.

Hvis du vil have oplysninger om sikkerhedsindholdet i disse opdateringer, kan du læse om Apple-sikkerhedsopdateringer.

iPadOS 16.6

• Sikrer en mere stabil forbindelse i Klasseværelse.

• Administrerede Apple-id'er vil sjældnere blive bedt om at opdatere indstillingerne for Apple-id'et.

iPadOS 16.5

• Du kan nu logge ind med dit administrerede Apple-id i Softwareopdatering for at installere betaopdateringer. Se dokumentationen om AppleSeed for IT for at få flere oplysninger.

• Safari indstiller nu netværkstrafikklasse baseret på WebRTC-prioritetsegenskaben.

• Løser et problem, hvor Verizon-brugere ikke automatisk kunne ringe op til mødelokalenumre.

• Fejlmeddelelsen "Kan ikke sende e-mail" vises ikke længere, når en e-mail sendes.

• Bekræftelseskoder via sms fungerer nu ved brug af sammenslutning med Microsoft-multifaktorgodkendelse.

iPadOS 16.4

• MDM kan anmode om modelnummeret på administrerede enheder.

• Som standard prioriteres profilbaserede Wi-Fi-netværk med automatisk forbindelse over netværk med manuel forbindelse.

• Administrerede Apple-id'er vil sjældnere blive bedt om at opdatere indstillingerne for Apple-id'et.

iPadOS 16.3.1

• Løser et problem, der betød, at iCloud-indstillinger ikke blev vist eller ikke blev indstillet korrekt for brugere med administrerede Apple-id'er.

iPadOS 16.3

• Løser et problem med at gendanne iPadOS på visse iPad-modeller.

• Netværksudvidelser, der leverer indholdsfiltrering, filtrerer webbrowsing korrekt.

• Exchange-postnotifikationer leveres mere pålideligt på enheder på vågeblus.

• Bilag til e-mails fungerer mere pålideligt, når de kopieres fra én meddelelse og indsættes i en anden.

• Løser et problem, hvor VPN-profiler ikke kunne opdateres.

• Forbedrer pålideligheden, når du bruger Altid til-VPN og en global proxy.

iPadOS 16.2

• Single Sign-On til tilmelding giver administratorerne mulighed for at angive en identitetsapp, der bruges til at logge på under og efter MDM-tilmelding.

• MDM kan nu begrænse og installere hurtige sikkerhedssvar.

• MDM kan nu angive domæner, hvor sporing på tværs af websteder er tilladt i Safari.

• Hvor en bruger gendanner fra en sikkerhedskopi, kan MDM nu installere nye apps, før alle apps, der er inkluderet i sikkerhedskopien, er blevet gendannet.

• Løser et problem, der forhindrede Siri i at starte opkald til administrerede kontakter.

• Løser et problem, hvor enheder ikke kunne deltage i 802.1X-netværk efter at have godkendt servercertifikatet.

iPadOS 16

iPadOS 16 indeholder nye funktioner såsom understøttelse af Managed Device Attestation og deklarativ enhedsadministration for alle tilmeldingstyper.

Enhedshåndtering

• Managed Device Attestation bruger Secure Enclave og kryptografiske attesteringer til at sikre kommunikation fra administrerede enheder, når der oprettes forbindelse til tjenester som MDM, VPN og 802.1X.

• iPadOS 16 understøtter OAuth 2.0 til brugertilmelding.

• DNS-proxy pr. app og webindholdsfilter pr. app tillader, at brugerrelaterede data forbliver private.

• MDM-kommandoen Indstillinger kan nu konfigurere tilgængelighedsindstillinger såsom Fed tekst, Forøg kontrast, Reducer bevægelse, Reducer gennemsigtighed, Tekststørrelse, Tilpasning af berøring, VoiceOver og Zoom.

• VPN pr. app kan nu bruges med brugertilmeldte enheder.

• Apple Configurator til iPhone kan nu bruges til at tilføje iPadOS 16-enheder til Apple School Manager, Apple Business Manager eller Apple Business Essentials.

Netværk

• iPadOS 16 giver understøttelse af ikke-selvstændige 5G- og private LTE-mobilnetværk til fysiske SIM- og eSIM-kort, hvilket tillader forbindelser kun med data på 5G-kompatible iPad-modeller.

Delt iPad

• I iPadOS 16 kan administratorer angive standarddomæner for at tillade, at brugerne kan udfylde deres Apple-id automatisk, efter de har indtastet deres brugernavn.

• iPadOS 16 vil som standard bruge den lokale kode for eksisterende brugere af Delt iPad på enheden. Administratorer kan angive en forsinkelsestid på et antal tilladte dage, før fjerngodkendelse er påkrævet igen.

Fejlrettelser og andre forbedringer

• iPadOS 16 tilføjer understøttelse af PIV-smartkort og CCID-kompatible læsere.

• Begrænsningen af Managed Pasteboard vil nu blive anvendt på domæner, der er angivet i Domains-data.

• Exchange-konti og godkendte administrerede Apple-id'er i organisationsnetværket vil nu kunne godkende med begrænsningen Tillad kontoændring aktiveret.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.