Boot Camp: Thunderbolt-enheder genkendes ikke efter Windows 8-opgradering

Thunderbolt-enheder genkendes ikke, når du starter i Windows 8 efter opgradering fra Windows 7 til Windows 8.

Deaktiver funktionen Hurtig start i Windows 8 for at tillade, at Thunderbolt-enheder genkendes.

1. Start i Windows.

2. Placer musemarkøren i øverste højre eller nederste højre hjørne af skærmen for at aktivere amuletlinjen.

3. Klik på symbolet Indstillinger.

4. Klik på Kontrolpanel.

5. Vælg "Hardware og lyd".

6. Under Strømindstillinger skal du vælge "Skift, hvad tænd/sluk-knapperne gør".

7. Fjern fluebenet fra "Slå hurtig start til" under "Indstillinger for nedlukning".

No alt supplied for Image
  8. Klik på Gem ændringer.

9. Genstart computeren. Efter genstart bør enheder, der er tilsluttet Thunderbolt-porte, blive genkendt.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.