Diktering på en Mac virker muligvis ikke, hvis der er filter på internetforbindelsen

Det er nødvendigt at have adgang til Apples servere via en internetforbindelse, før Diktering virker.

Diktering virker muligvis ikke, hvis en Mac er tilsluttet et netværk, der bruger firewall, proxyserver eller internetfiltreringssoftware, der blokerer adgangen til websteder. Spørg netværksadministratoren, om der er adgang til følgende adresser:

Serveradresse

Port

https://guzzoni.apple.com

TCP-port 443

Hvis du vil bruge Diktering, når du er offline, skal du aktivere Forbedret diktering i ruden Diktering & tale i Systemindstillinger, mens der er forbindelse til internettet. Når Forbedret diktering er færdigindstilet, kan dikteringsfunktionen bruges, selv om der ikke er forbindelse til internettet.

Yderligere oplysninger