Udskriv via en AirPort-base i Windows XP

Få mere at vide om at udskrive via en AirPort-base i Microsoft Windows XP.

Før du begynder:

• Download og installer Bonjour til Windows.

• Du bør også installere de nyeste printerdrivere fra printerproducentens hjemmeside.

Hvis du bruger Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, kan du udskrive på en USB-printer, der er tilsluttet en AirPort-base.

Følg disse trin:

1. Åbn Bonjour Printer Wizard for Windows XP ved at vælge Start > Alle programmer > Bonjour > Bonjour Printer Wizard i menuen Start.

2. Klik på Næste.

No alt supplied for Image
  3. Vælg din printer.

No alt supplied for Image
  4. Vælg din printerdriver.

No alt supplied for Image
  5. Klik på Udfør.

No alt supplied for Image

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.