Sådan finder du ud af, om din Intel-baserede Mac har en 32-bit- eller 64-bit-processor

Se, hvordan du finder ud af, om du har en 32-bit eller 64-bit Intel-baseret Mac.

1. Vælg Om denne MacApple-menuen () i øverste venstre menulinje, og klik derefter på Mere Info.

2. Åbn Hardware-sektionen.

3. Find processornavnet.

4. Sammenlign oplysninger om processornavn med oplysningerne nedenfor for at finde ud af, om din Mac har en 32-bit- eller 64-bit-processor.

Processornavn

32- eller 64-bit

Intel Core Solo

32-bit

Intel Core Duo

32-bit

Intel Core 2 Duo

64-bit

Intel Quad-Core Xeon

64-bit

Dual-Core Intel Xeon

64-bit

Quad-Core Intel Xeon

64-bit

Core i3

64-bit

Core i5

64-bit

Core i7

64-bit