Apple Cinema Display (30" DVI) viser muligvis 1280 x 800 som maksimal opløsning

Når du slutter et Apple Cinema Display (30" DVI) til din computer, kan du opleve, at den højeste tilgængelige opløsning er 1280 x 800, selvom den optimale opløsning for skærmen er 2560 x 1600. Dette kan ske, hvis skærmen har en single-link-DVI-forbindelse i stedet for en dual-link-DVI-forbindelse.

Slut skærmen til en dual-link-DVI-port for at få adgang til de højere opløsninger, der er tilgængelige for skærmen. Følgende produktkombinationer bør give dig den bedste opløsning.

Computer

Skærmkort

Bedste port eller mellemstik for optimal opløsning

Mac Pro (ultimo 2013)

Dual AMD FirePro D300

Dual AMD FirePro D500

Dual AMD FirePro D700

Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

Mac Pro (medio 2012 og ældre modeller)

Power Mac G5 (alle modeller)

NVIDIA GeForce GT 120

ATI Radeon HD 4870

ATI Radeon HD 5770

ATI Radeon HD 5870

DVI-port eller Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

ATI Radeon X1900 XT

NVIDIA Quadro FX4500

ATI Radeon HD 2600 XT

NVIDIA GeForce 8800 GT

NVIDIA Quadro FX5600

En af de to DVI-porte

ATI Radeon 9650

Kun DVI-port 2

NVIDIA GeForce 6600 LE

NVIDIA GeForce 6600

NVIDIA GeForce 7300 GT

Kun DVI-port 1

ATI Radeon X850 XT

NVIDIA GeForce 6800 Ultra DDL

NVIDIA GeForce 6800 GT DDL

DVI-port

MacBook Pro (13", medio 2009) og nyere modeller

MacBook Pro (15", ultimo 2008) og nyere modeller

MacBook Pro (17", primo 2009) og nyere modeller

MacBook Air (ultimo 2008) og nyere modeller

MacBook (13", aluminium, ultimo 2008)

MacBook (13", ultimo 2009) og nyere modeller

Udstyret med en Mini DisplayPort- eller Thunderbolt-port

Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

iMac (primo 2009) og nyere modeller

Mac mini (primo 2009) og nyere modeller

Udstyret med en Mini DisplayPort- eller Thunderbolt-port

Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

Noter:

• Sørg for, at du bruger et kompatibelt skærmkort eller en indbygget port, der understøtter dual-link. Kompatible skærmkort skal have en dual-link-DVI-port.

• Når du bruger en Mini DisplayPort til DVI-mellemstik, skal du bruge et dual-link-kompatibelt mellemstik.

Læs mere

Ældre produkter, der ikke er angivet i denne artikel, har muligvis ikke en dual-link-DVI-forbindelse og understøtter muligvis ikke Apple Cinema Display (30" DVI) i standardopløsning (2560 x 1600). Sådanne produkter begrænses til den maksimale opløsning, der er tilgængelig med en single-link-DVI-forbindelse til dette produkt, som er 1280 x 800 (halvdelen af standardopløsningen på 2560 x 1600). Skærme, der ikke er fremstillet af Apple, og som kræver en dual-link-DVI-forbindelse, vil tilsvarende være begrænset til halvdelen af den maksimale opløsning, når de bruges med en single-link-DVI-forbindelse.

Du kan finde flere oplysninger om Apple Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik på Om Apple Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.