OS X Lion v10.7.4, sikkerhedsopdatering 2012-002: globale DYLD-startvariabler indlæses ikke længere

Når OS X Lion 10.7.4 (eller sikkerhedsopdatering 2012-002 til Snow Leopard) er installeret, indlæses DYLD-startvariabler ikke fra arkivet ~/.MacOSX/environment.plist.

Hvis et program er afhængigt af, at en sådan variabel findes, åbnes det muligvis ikke, når du har installeret OS X Lion v10.7.4-opdateringen eller sikkerhedsopdatering 2012-002.

Hvis dit program kræver definitionen af en startvariabel som DYLD_LIBRARY_PATH, er den sikreste løsning at angive den i programmets Info.plist-arkiv.

Programudviklere kan finde oplysninger om brug af Info.plist-arkivet i Apple Developer Connection-referencesamlingen. Du kan angive en startvariabel ved hjælp af LSEnvironment-nøglen.

Læs mere

Avanceret løsning

Du kan tillade brug af globale DYLD-startvariabler ved at oprette et arkiv med denne Terminal-kommando:

sudo touch /var/db/.launchd_allow_global_dyld_envvars

Hvis du vil vende tilbage til den mere sikre adfærd, skal du bruge denne Terminal-kommando til at fjerne arkivet:

sudo rm /var/db/.launchd_allow_global_dyld_envvars