Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Mac Pro (ultimo 2013): Lydporte

Her kan du læse om lydportene på Mac Pro (ultimo 2013).

Mac Pro (ultimo 2013) er forsynet med to forskellige lydporte.

No alt supplied for Image

Lydudgang: Den venstre lydport med et højttalersymbol er et 1/8" stereoministik til lydudgang. Der kan bruges analoge lydkabler og digitale optiske S/PDIF-fiberkabler. Lydenheder, der kobles til porten, vises i Systemindstillinger > Lyd > Lyd ud. Vær opmærksom på, at der ikke kan bruges hovedsæt eller mikrofoner til porten.

Hovedtelefonstik: Den højre lydport med et hovedsætsymbol er et 1/8" stereoministik til hovedtelefoner. Hvis du kobler hovedtelefoner til denne port, sendes lyden videre fra de interne højttalere til hovedtelefonerne. Hovedtelefonerne vises i Systemindstillinger > Lyd > Lyd ud. Hvis hovedsættet omfatter en mikrofon, vises denne i Systemindstillinger > Lyd > Lyd ind. iPhone-hovedsæt med mikrofon og betjeningsknapper understøttes. Enheder med digitalt output understøttes ikke på denne port.

Yderligere oplysninger

Du kan bruge HDMI-porten som digital lydport til kompatible enheder som f.eks. surroundsound-receivere.