Mac Pro (primo 2009), Mac Pro (medio 2010), Mac Pro (medio 2012): Understøttede skærmkonfigurationer

Her kan du læse mere om understøttede konfigurationer af grafikkort og skærme til Mac Pro (primo 2009), Mac Pro (medio 2010) og Mac Pro (medio 2012) konfigureret med enten et ATI Radeon HD 5770- eller Radeon HD 5870-grafikkort.

Modellerne Mac Pro (medio 2010) og Mac Pro (medio 2012) leveres som standard med ATI Radeon HD 5770-grafikkortet, men kan konfigureres med et ATI Radeon HD 5870-grafikkort eller to ATI Radeon HD 5770-kort. ATI Radeon HD 5770-grafikkortet kræver ét stik med separat strømtilslutning, og ATI Radeon HD 5870 kræver to stik. Mac Pro (medio 2010) er udstyret med to stik til separat strømtilslutning.

Mac Pro (primo 2009) kan konfigureres via opgraderingssæt til et enkelt ATI Radeon HD 5870-grafikkort, der kræver brug af begge stik til separat strømtilslutning.

Disse kort har hver to Mini DisplayPort-udgange og en dual-link DVI-udgang, dvs. tre porte i alt. Alle tre porte kan bruges samtidig afhængigt af tilslutningstypen.

• Hvis du vil tilslutte op til to Mini DisplayPort-skærme og en 30" DVI-skærm samtidig, skal du bruge portene uden mellemstik.

• Hvis du vil tilslutte to DVI-skærme, skal du bruge dual-link DVI-porten og et Apple Mini DisplayPort til DVI-mellemstik eller et Apple Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik (medfølger ikke).

• Hvis du vil tilslutte tre DVI-skærme samtidig, skal du bruge to Apple Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik (medfølger ikke).

• Hvis du vil tilslutte op til tre VGA-skærme samtidig, skal du bruge et Mini DisplayPort til VGA-mellemstik og et DVI til VGA-mellemstik (medfølger ikke).

Bemærk: Hvis du bruger et Apple Mini DisplayPort til DVI-mellemstik, understøttes kun to skærme over de tre porte. Hvis du tilslutter tre skærme, skal DVI-skærmene sluttes til enten Dual-Link DVI-porten eller et Apple Mini DisplayPort til Dual-Link-mellemstik.

Eksempler:

Mini DisplayPort

Mini DisplayPort

Dual-Link DVI

To Mini DisplayPort-skærme og op til 30" DVI-skærm

Tilslut til skærm

Tilslut til skærm

Tilslut til skærm

To DVI-skærme

Brug Mini DisplayPort til DVI-mellemstik, eller Brug Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

Bruges ikke

Tilslut til skærm

Tre DVI-skærme

Brug Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

Brug Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

Tilslut til skærm

Tre VGA-skærme

Brug Mini DisplayPort til VGA-mellemstik

Brug Mini DisplayPort til VGA-mellemstik

Brug DVI til VGA-mellemstik