OS X Lion: Sådan får du vist yderligere systemoplysninger i Login-vinduet

Med Lion Server installeret kan du bruge en af nedenstående metoder til at tillade, at yderligere oplysninger vises i Login-vinduet. Når du har slået denne funktion til, kan du klikke på uret i øverste højre hjørne af Login-vinduet for at se yderligere oplysninger om systemet.

Profile Manager

Følg trinnene nedenfor for at slå denne funktion til ved hjælp af Profile Manager:

1. I Profile Manager skal du vælge den enhed eller enhedsgruppe, du vil administrere.

2. Under fanen Profil skal du trykke på knappen Rediger for at redigere profilen for denne post.

3. Vælg Login-vindue på listen i Mac OS X-afsnittet.

4. Hvis der ikke allerede er konfigureret et payload, skal du trykke på knappen Konfigurer for at oprette et. Du behøver ikke at foretage nogen ændringer, når du har oprettet et payload til Login-vinduet.

5. Tryk på OK for at lukke dialogboksen.

6. Tryk på Gem for at gemme ændringerne.

Når profilen er blevet installeret, vil der være yderligere oplysninger tilgængelige i Login-vinduet.

Workgroup Manager

Følg trinnene nedenfor for at slå denne funktion til ved hjælp af Workgroup Manager:

1. I Workgroup Manager skal du vælge den computer eller computergruppe, der skal administreres.

2. Klik på Indstillinger i den øverste værktøjslinje.

3. Vælg Login under fanen Oversigt.

4. Vælg Administrer altid under fanen Vindue. Du behøver ikke at foretage nogen ændringer, når du har valgt Altid.

5. Vælg Anvend nu for at gemme ændringerne.

I den post, du valgte i trin 1, vises der nu yderligere oplysninger i Login-vinduet.

Terminal

Udfør følgende kommando i Terminal:

sudo defaults write /Library/Preferences/com.apple.loginwindow AdminHostInfo HostName

Bemærk: Værdien ("HostName" i eksempelkommandoen ovenfor) kan være enhver overskriftsegenskab for Login-vinduet, der er defineret ved hjælp af Profile Manager eller Workgroup Manager.

Læs mere

Følgende vil blive rapporteret (klik igen for at gå videre til næste punkt):

• Computerens navn

• Installeret version af OS X

• IP-adresse

Dette vil forblive synligt i 60 sekunder.