Installering af QuickTime Player 7 på en Mac

QuickTime Player 7 kan hjælpe, hvis du har ældre medieformater eller arbejdsprocesser, der kræver en ældre version af QuickTime Player.

Hvis QuickTime Player (version 10) ikke kan køre sammen med dine ældre medieformater eller arbejdsgange, kan den tidligere version QuickTime Player 7 hjælpe.

1. Det er vigtigt, at du som minimum bruger Mac OS X Snow Leopard v10.6.3.

2. Hent QuickTime Player 7, og dobbeltklik på det overførte arkiv for at åbne det.

3. Dobbeltklik på QuickTimePlayer7.6.6_SnowLeopard.pkg, og følg vejledningen på skærmen. Installeringsprogrammet lægger QuickTime Player 7 i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.

4. Hvis du har en registreringsnøgle til QuickTime 7 Pro, kan du indtaste den nu.

QuickTime Player (version 10) er en del af QuickTime X, der er den moderne version af QuickTime-teknologien, der har været indbygget i OS X siden Snow Leopard. Her kan du læse om programmets funktioner og muligheder.