Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik: Sådan løses problemer med flimren og afbrydelse af vågeblus

Se, hvad du skal gøre, hvis du ser vedvarende flimmer på skærmen, eller hvis du oplever problemer, når vågeblus afbrydes, mens der er koblet et Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik til Mac-computeren.

Problemerne kan forekomme på nogle LCD-skærme, der er tilsluttet en computer via et Mini DisplayPort to Dual-Link DVI-mellemstik med firmwareversion 1.01 eller 1.02. Hvis du oplever disse problemer og mellemstikket har firmwareversion 1.01 eller 1.02, skal du udskifte mellemstikket med et, der har firmwareversion 1.03. Mellemstikket kan købes ved at kontakte AppleCare eller henvende dig hos en autoriseret Apple-serviceudbyder eller i en Apple Store-butik. Hvis du har planer om at gå i en Apple Store-butik, anbefales det at bestille en tid i Genius Bar (ikke muligt i alle lande).

Følg nedenstående fremgangsmåde for at finde frem til Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstikkets firmwareversion:

1. Brug Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstikket til at slutte en skærm, der virker, til Mac-computeren.

2. Vælg Om denne Mac på Apple-menuen ().

3. Klik på Mere info, og klik derefter på knappen Systemrapport.

4. Mellemstikkets firmwareversion kan ses i afsnittet Grafik/skærme under Hardware (som vist på billedet nedenfor). På computere med flere grafikkort skal du rulle ned til det grafikkort, som Dual-Link DVI-mellemstikket og skærmen er tilsluttet.